Δεντροφύτευση

Αγαπητοί γονείς.

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου, σας προσκαλεί σε μια δράση διαφορετική, από ότι έχουμε διοργανώσει έως τώρα.

Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι έχουμε σκοπό να υλοποιήσουμε μια σειρά από δράσεις, που έχουν ως στόχο τον εξωραϊσμό και τον καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου του σχολείου μας.

Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας δασοπονίας στις 21 Μαρτίου κάθε έτους, αποφασίσαμε να φυτέψουμε μερικά φυτά και δέντρα στον προαύλιο χώρο του σχολείο μας την Κυριακή 17 Απριλίου, γιορτάζοντας με έμπρακτο και ουσιαστικό τρόπο την ημέρα αυτή. Τα δέντρα και τα φυτά αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα εφόδια της φύσης και η  αξία τους είναι σημαντική,  Γι’ αυτό τον λόγο, δράσεις όπως η δεντροφύτευση αποτελούν σημαντικές περιβαλλοντολογικές κινήσεις, που επανορθώνουν τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και βοηθούν καθοριστικά τον πλανήτη μας.

Η δράση μας θα υλοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου μας στις 11:00-13:00.

Πάρτε μικρά φτυάρια, ανασηκώστε μανίκια και ελάτε να πρασινίσουμε το σχολείο μας.

 

        Με εκτίμηση ,

  το ΔΣ  του Συλλόγου

 

 

ΥΓ. Ο λόγος που δεν σας αποστέλλουμε έντυπη ανακοίνωση, είναι καθαρά για εξοικονόμηση χαρτιού, εφαρμόζοντας στην πράξη την περιβαλλοντική μας συνείδηση.

 

 17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Math Captcha
− 1 = 8